Minden amit tudni kell az erőszakról, de eddig senki nem mondta el..

 • A Tudat

   Furcsa lesz amit mondok, de az ember a vadonban él. Szeretnénk biztonságban tudni magunkat, de ezzel csak létrehoztunk egy közeget, ahol ugyanazok a szabályok uralkodnak mint természetben. Vannak élősködők, zsákmányok és ragadozók. Természetesen megtalálhatók a dögevők is, akiknek egyszer mindenki az ügyfele lesz. Csak nézz körbe... Nézd meg a bűnügyi híreket... Biztonságban érzed magad? 

   Olvass tovább »

 • A Lélek

  Az otthon biztonsága, a biztonságos otthon. Ez nagyon jól hangzik és mindannyian szeretnénk ha ez így is lenne. Vajon nem csak önáltatás?  Betörők, csalók, rablók, akiknek csak az a céljuk, hogy a "biztonságos otthonban" felhalmozott értékeinket megszerezzék. Egyre inkább bármi áron. Ha még nem történt meg akkor a félelem uralkodik, ha meg megszenvedtük, akkor meg az a tudat, hogy sehol nem vagyunk biztonságban.

  Olvass tovább »

 • A Test

  Ez az a hely, ahol időnk nagy részét töltjük. Sokféle emberrel "összezárva", köztük olyanokkal is akiket normál esetben mindenhová kívánnánk, csak a közelünkbe nem. Folyamatosan ki vagyunk téve az intrikáknak, furkálódásoknak és olykor a hátsó szándékoknak ami ellen védtelenek vagyunk. Legyen az kolléga, főnök vagy ügyfél... Mindenki akar valamit és ez bizony legtöbbször nem az amit mi szeretnénk. Vajon van e kiút ebből a helyzetből?

  Olvass tovább »


A biztonság nem abból fakad, hogy meg tudjuk védeni magunkat. 

Az önvédelem csak egy eszköz.

Az igazi biztonság abból fakad, hogy képes vagy kézben tartani a veled, és közvetlen környezetedben történő dolgokat. Tudom azt gondolod, hogy ez borzasztóan nehéz. Igazad is van. Ha nem tudod, hogy mit és hogyan csinálj, akkor ez az is.

Mivel a Holisztikus Önvédelmi Akadémia csak ősszel indul, addig is szeretném megmutatni Neked azt, hogy melyek azok az alapelvek amivel minden helyzetet biztonsággal kézben tudsz tartani, mielőtt a baj bekövetkezne 

 

Ez az a  9 legfontosabb dolog aminek a segítségével az irányításod alatt tarthatod a dolgokat az életedben. 

 

- Hogyan kerüljük el az erőszakot?

- Mi a legnagyobb erőnk?

- Fel lehet készülni rá?

- Amit a veszélyforrásokról tudni kell

- Kire számíthatok?

- Az erőszak pszichológiája

- A küzdelem alapelvei

- Nem vagy áldozat! 

- Mit tudok tenni?

 

Ha el szeretnéd olvasni ezeket az alap dolgokat, és meg is szeretnéd érteni a veszélyes helyzetek titkait, az ingyenes oktatási anyaghoz itt tudsz feliratkozni:

A HOLISDAC önvédelmi akadémia honlapja megújul, így az új formátum megjelenéséig kérlek, hogy a lenti adatokat az alábbi emailcímre küldjétek el, és postafordultával érkezik az oktatási anyag:

info@onvedelemakademia.com  

A kellemetlenségért elnézéseteket kérem, de azon vagyunk, hogy mielőbb a lehető legpontosabb és legjobb információkat kapjátok meg.