Mi az a HWT?


A HWT, azaz a holisztikus viziterápia egy több éves kutatómunka eredményeként jött létre a különféle melegvizi mozgatásterápiák, az energiagyógyászat, a chi-kung valamint a keleti harcművészetek alkalmazásának eredményeként.


MI AZ A HWT PONTOSAN??

Megpróbálom körülírni... Érezted már azt, hogy fáj minden porcikád a napi terheléstől vagy éppen a stressztől nem tudod kipihenni Magad? Nos, a HWT ebben tud segíteni.

Sajnos tudatosan nem nagyon emlékszünk vissza, így sok ember nem tudja elképzelni az anyaméh élményt. Amikor a testmeleg víz körbeöleli az embert és csak lebeg. Puha, lágy és rugalmas, nincs egy csöppség számára biztosabb hely.

A Holisztikus viziterápia hasonló állapotot tud létrehozni mint amit az anyaméhben tapasztaltunk meg, hiszen az ember az első pár perc után ellazul és aztán csak a lebegés magával ragadó érzete marad. Elmúlik a tér, az idő, és csak önmaga létezik....

Az eredmény?

A stressz azonnal oldódik. Hogy meddig? Az eddigi tapasztalatok alapján egy teljes hétig is eltarthat a kezelés hatása. A fizikai eredmény pedig egyre jobban érezhető kezelésről kezelésre. Nem véletlen, hogy az eddigi tapasztalatok alapján remekül felhasználható volt a traumák, műtétek, sérülések utókezelésére.


Mindezekre képes a HWT. Testi, lelki, szellemi ellazulást és regenerálódást eredményez személyre szólóan, szinte  minden területen. Heti egy alkalom kivasalja az idegeid, ellenállóvá és fitté teszi a tested.

 
 

 

 

Mindezek persze csak az én gondolataim (no meg a klienseim tapasztalatai), amelyek azonban bárki számára elérhetővé válhatnak.

Hogyan?

Nos, ha bővebben érdekel a HWT-ben rejlő, eddig még ki nem használt lehetőség, töltsd ki  a lenti rubrikákat és megnyerheted.
 
Tíz szerencsés kap egy  kezelést  ingyen, egy valaki pedig egy teljes, 10 alkalmas bérletet mondhat majd magáénak, amit bármelyik budapesti gyógyfürdőben igénybe vehet velem. Azonban tudnod kell valamit:

Ez a lehetőség az első 100 jelentkezőnek adatik meg, de 2013 január 15.-n lezárom a sorsolást.

Felkészültél?

 

Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
E-mail *
 
 
Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelvet.
 
Hozzájárulok marketing tartalmú emailek (hírlevelek) fogadásához
 
Szeretnék személyre szabott hirdetéseket fogadni a Facebookon és a Google-ben. (Remarketing hirdetések)