HRM:(Holisztikus Rekreációs Módszerek)

 

Szoktál küzdeni a légszomjjal? Húztak fel az elmúlt 24 órában idegileg? Képtelen vagy akkor kiszakadni a mindennapok taposómalmából akkor amikor Te akarsz? Ha több az igen válaszod mint a nem, akkor szükséged lehet azokra a rekreációs módszerekre amit a HRM tanfolyamain sajátíthatsz el:

- Megtanulhatsz helyesen lélegezni. Ez az, amivel azonnal tudsz az életminőségeden változtatni.

- Megismerheted és elsajátíthatod azokat a meditációs technikákat, amiket a buddhisták évezredek óta gyakorolnak.

- Ha szeretnéd megteremteni azokat a dolgokat az életedben amire vágysz (és előtte megtanultál meditálni), akkor pusztán egy hétvégényi tanulás választ el tőle.

- Megtanulhatod azokat az energiagyógyászati technikákat, amiket eddig csak a "beavatottaktól" láthattál és tapasztalhattál.

- És persze ráadásul megtanulhatod azokat a masszázstechnikákat, amivel befolyásolni tudod a saját magad és szeretteid testi és lelki harmóniáját.

 

ANHOT:(Antik holisztikus tréning)

 

Mi az ami az embert életképessé teszi? A mozgás. A mozgásrendszered hat részből áll össze. Ezek

- az állóképesség,

- az erő,

- az ízületi mozgékonyság,

- a gyorsaság,

- az egyensúly,

- a mozgáskoordináció.

Ha ezek közül bármelyik hiányzik, vagy csak csökken a többihez képest,  akkor a test nem képes optimálisan működni és megjelennek azok a problémák, amivel számtalan sportolónál is lehet találkozni. Mind testi, mind pszichikai, mind érzelmi szinten.

Az ősi társadalmakban az emberek harmóniában éltek a testükkel az ókori Hellas-tól, egészen Kínáig. Az ANHOT megadja Neked a lehetőséget arra, hogy az ezen  kultúrák által kidolgozott, több ezer éves gyakorlatrendszerekre épülő, funkcionális tréninggel formába tudd hozni magad a legrövidebb idő alatt.

 


3S, avagy a STRASS: (strategic selfdefense system)

 

Fel tudod ismerni:

- ki az aki ártani akar neked

- a veszélyes helyzetet, amit túl kell élned

mielőtt az önmagában is veszélyes lenne rád, ÉS tudod azt is, hogy hogyan oldj meg teljes biztonsággal egy ilyen szituációt? Most azt mondod, hogy igen. Elhiszem. De volt már olyan helyzet az életedben, amikor "lebénultál" és csak kavarogtak a gondolataid de nem tudtál mit tenni?

Ne aggódj. Ezen mindenki átesik. A stratégiai önvédelmi rendszer pont azt tanítja meg neked, hogy mi módon láthatod előre, hogyan tudod teljes természetességgel megoldani és kezelni ezeket a helyzeteket. Az élet bármely területén.

 

HCFS: (Hellcat fighting system)

 

Nő vagyok, kicsi vagyok, gyenge vagyok. Mit tudok tenni egy nálam kétszer nagyobb támadóval szemben?! Az őszinte válaszom az, hogy ha nem vagy felkészülve fizikailag, technikailag, lelkileg és mentálisan, akkor semmit.

DE!!! Adj egy férfi kezébe egy négy és fél kilós macskát és öntsd nyakon őket vízzel.

Az eredmény: 5 másodperc és szinte biztos, hogy a macska szabad.

Te, 45 kiló vagy minimum.

Konklúzió: Ha megtanulod mindazt amit egy macska a természetes valójában tud, akkor igazán komoly veszélyforrás leszel bármekkora támadó számára. A Hellcat harci rendszer -ami kifejezetten nőknek lett kidolgozva-, ezt a lehetőséget tudja megadni Neked.

 


SFC: (Scientific Fighting Congress)


Kés. Az ember -nyugodtan mondom- egyik legősibb eszköze. Segítség az életben maradáshoz, de ki is olthatja azt. Minden csak a szándékon és a tudáson múlik. És persze azon, hogy kinek a kezében van.

Az SFC Knife Counter/knife képzés egy olyan tudományos alapokra épített, logikus önvédelmi rendszer, ami sikeresen ötvözi a világ harci rendszereinek az évszázados tapasztalatait a harcoló különleges alakulatok taktikai és stratégiai metódusaival.

Egyszerű, hatékony, és nem csak fizikailag és technikailag, de pszichikailag is felkészít egy életveszélyes önvédelmi helyzet túlélésére. A kés így válik a mindennapos társaddá, ami megkönnyíti az életed.

Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - BodyCulture for everyone

Template by OS Templates