Üdvözöllek

 
Nos, hogy mit érdemes tudni rólam?
 
Papp Zoltánnak hívnak. Kaszkadőr, harcművészeti szakértő  és holisztikus életviteli tanácsadó vagyok.

Igen ám, de mivel is foglalkozik egy ilyen holisztikus izé?
 
Ez az egész  15 éves koromban kezdődött amikor egy sportbaleset következtében egy olyan gerincsérülést szenvedtem, amitől részlegesen lebénultam. A helyszínre érkező mentők nem tudtak segíteni, viszont az edzőm egyik ismerőse, egy éppen ott fürdőző -mint utólag megtudtam- kínai gyógyító szerzetes néhány kézmozdulattal képes volt elérni, hogy a bénulás nyomtalanul elmúljon.

Mindez olyan mély benyomást tett rám, hogy a Mester tanítványául szegődtem. Az eltelt évek alatt megtanított azokra az összefüggésekre, amelyek átszövik emberi élet mindennapjait.


Hogy ez mennyire igaz, azt az elmúlt több mint húsz év bizonyítja. 1989 óta intenzíven foglalkozom különféle  harcművészetekkel és irányzatokkal, (pl. Taekwon-do, Ju jutsu, Judo, Aikido, Inosanto kali, Taichi, Chi kung) no és a nyugati és keleti szemléletű testkultúrával.


Instruktorként, edzőként és tanácsadóként is napi szinten kerülök szembe azokkal a kihívásokkal, amelyek jelen vannak az emberek életében testi, lelki és mentális szinten.


Éppen ezért gyakran fordulnak hozzám gyógyító segítségért mindazok, akik megélték, hogy az általam tanult és alkalmazott technikák valóban működnek és javulást hoznak. A harcművészetek, a mozgásos és érintéses terápiák, az energiagyógyítás és a spiritualitás egybefonódnak az életemben.


Csak holisztikus szemlélettel tudok tekinteni rájuk, hiszen megtapasztaltam és folyamatosan kutatom a közöttük fennálló mély összefüggéseket.

Talán ennek köszönhetem, hogy megismerhettem és elsajátíthattam azt a tudást, amivel  a filmes világban le tudjuk fektetni azokat az alapokat, amelyek segítségével aztán -olykor trükkökkel-, hétköznapi emberekből is "démoni nőket" és "adoniszi férfiakat" lehet csinálni.
 
Hogyan?
 
Hát ez az a titok, amit az átlagos szakemberek nem ismernek. Esetleg még rosszabb, hogy tudatosan nem használnak. Az eredmény?
 
Évek a konditermekben, olykor eredmény nélkül. Hol van akkor az a különbség, aminek következtében mi hónapok vagy akár csak hetek alatt képesek vagyunk megalkotni álomnőket vagy álompasikat?
 
Nincs ebben semmi varázslat. Egyszerűen megmutatom, hogy melyek azok az tények, amelyek letépik a fátylat a szemekről és végre el tud mindenki igazodni az információk tengerében.
 

 

 
Indulhatunk? 

 

Keresztnév *
 
Vezetéknév *
 
E-mail *
 
 
Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelvet.
 
Hozzájárulok marketing tartalmú emailek (hírlevelek) fogadásához
 
Szeretnék személyre szabott hirdetéseket fogadni a Facebookon és a Google-ben. (Remarketing hirdetések)
 

Nem csak a levegőbe beszélek... 42 nap...

ilyen volt

ilyen lett